D14 INVEST - Albania

Free Member

Company Profile

company_logo

D14 INVEST D14 Invest u formua në vitin 2017 me seli në Tiranë, Shqipëri. Ne kryesisht merremi me produkte IT si Desktop, Laptopë, All in Ones, Printer, Scanners, Consumables, Barcode Scanner, Networking Gange dhe shumë më tepër. Merret me të gjitha markat kryesore si HP, Canon, Epson, Fujitsu, D-Link, TP-Link, Western Digital, Seagate, Toshiba.Company Information

Company Type Agent
Employees 1-5
Annual Turnover - not verified 100,000 - 500,000
Business Type Importers
Place of Incorporation Albania
Year Established 2018

Demir Dervishi (Manager)